Επίσημος Αντιπρόσωπος PALS A.E.
Μπαταρίες Λιθίου LFP EPEVER

Μπαταρίες Λιθίου LFP EPEVER

Μπαταρίες Λιθίου LFP της EPEVER

Νέα σειρά Μπαταριών Λιθίου LFP (Λιθίου – σιδήρου – φωσφόρου) - μια καινοτομία που εγγυάται εξαιρετική απόδοση, αδιαπραγμάτευτη αξιοπιστία και σχεδιασμό ιδανικό να καλύψει τις ποικίλες ενεργειακές ανάγκες των χρηστών.

Πρόκειται για ένα σημαντικό άλμα προόδου στην τεχνολογία αποθήκευσης ενέργειας καθώς αυτές οι μπαταρίες δεν αποτελούν απλώς προηγμένες λύσεις σε χωρητικότητα και αποδοτικότητα ενέργειας, αλλά αντιπροσωπεύουν ένα βήμα προς ένα πιο οικολογικό μέλλον. Η ευελιξία αυτών των μπαταριών -υποστηρίζοντας τόσο σειριακές όσο και παράλληλες συνδέσεις - τις καθιστά κατάλληλες για μια ευρεία γκάμα ενεργειακών απαιτήσεων, από εκτεταμένα συστήματα αποθήκευσης μεγάλης κλίμακας έως και πιο compact λύσεις ενέργειας.

 

Υπεροχή στην Κατασκευή Μπαταριών

Από την ταξινόμηση των κυψελών και τη στοίχιση των μονάδων έως τις λεπτομερείς δοκιμές, δίνουμε προτεραιότητα στην ποιότητα, την αξιοπιστία και την απόδοση.

Κάθε στοιχείο της μπαταρίας ταιριάζει σε απόδοση, εξασφαλίζοντας εξαιρετική αποδοτικότητα και συνολικά πρότυπα ασφαλείας.

Σταθερότητα και Μακροζωία

Η επένδυση από αλουμίνιο ενισχύει τη θερμική αγωγιμότητα, η οποία βοηθά στην αποτελεσματική διάχυση της θερμότητας και έχει ως αποτέλεσμα τη διατήρηση της βέλτιστης απόδοσης και την παράταση του χρόνου ζωής της μπαταρίας, ειδικά σε εφαρμογές υψηλών απαιτήσεων.

 

Υψηλή Απόδοση

Χρησιμοποιώντας στοιχεία LiFePO4 Kατηγορίας A’ πρισματικής τεχνολογίας, εξασφαλίζεται η σταθερή και διαρκής παραγωγή ενέργειας.

 

Ενισχυμένη Διάχυση Θερμότητας

Ο πρισματικός σχεδιασμός των κυττάρων συνεισφέρει αποτελεσματικά στον έλεγχο της θερμοκρασίας, διασφαλίζοντας ότι η μπαταρία λειτουργεί εντός του ιδανικού εύρους θερμοκρασίας.

 

Αποτελεσματικός Σχεδιασμός για Εξοικονόμηση Χώρου

Η τετραγωνική μορφή αυτών των κυττάρων τα καθιστά ιδιαίτερα εύκολα στο στοίβαγμα και στην εγκατάσταση, πλεονέκτημα σε εφαρμογές όπου ο χώρος είναι περιορισμένος, οδηγώντας έτσι σε πιο αποτελεσματική χρήση του χώρου και της ενέργειας.

 

 

Μεγάλη Διάρκεια Ζωής Κύκλου

Υπό συνθήκες δοκιμής στους 25°C και ρυθμό εκφόρτισης 0.5C, οι μπαταρίες LiFePO4 επιδεικνύουν εντυπωσιακή διάρκεια ζωής κύκλου, υπερβαίνοντας τους 4000 κύκλους σε ένα βάθος εκφόρτισης του 80% (DOD).

 

Έξυπνη Διαχείριση

Έλεγχος της κατάστασης της μπαταρίας μέσω LCD/LED σε πραγματικό χρόνο, εξασφαλίζοντας ασφαλή και αξιόπιστη λειτουργία.

Παρακολουθεί την τάση, τη θερμοκρασία και την κατάσταση φόρτισης της μπαταρίας, παρέχοντας ειδοποιήσεις και σημαντικά δεδομένα.

 

Σύστημα Διαχείρισης Μπαταρίας (BMS)

Το ενσωματωμένο BMS της EPEVER εξασφαλίζει τη σωστή και ομαλή) λειτουργία των μπαταριών, χάρη στη διαχείριση σημαντικών παραμέτρων και παρέχοντας πλήρεις λειτουργίες προστασίας ενάντια στην υπερφόρτωση, υποφόρτωση και υπέρταση.

 

Ενισχυμένη Ασφάλεια

Αυτές οι μπαταρίες προσφέρουν υψηλή ασφάλεια καθώς είναι λιγότερο επιρρεπείς σε προβλήματα όπως υπερθέρμανση, ανάφλεξη ή έκρηξη σε σύγκριση με άλλες χημικές συνθέσεις.

 

Ευελιξία Σύνδεσης

Προσφέροντας δυνατότητες παράλληλης/σειριακής σύνδεσης, οι μπαταρίες LiFePO4 της EPEVER ανταποκρίνονται σε διάφορες απαιτήσεις χωρητικότητας και ισχύος, παρέχοντας μεγαλύτερη ευελιξία στην αποθήκευση ενέργειας.

 

   Πιστοποιήσεις και Επίπεδο Προστασίας

Το επίπεδο προστασίας IP65 αναφέρεται  στην ανθεκτικότητα των μπαταριών έναντι σκόνης και τη δυνατότητά τους να λειτουργούν σε υγρό ή σκονισμένο περιβάλλον.

Αυτές οι μπαταρίες έχουν αποκτήσει πιστοποιήσεις όπως UN38.3, MSDS και IEC62133, εξασφαλίζοντας υψηλά πρότυπα ασφάλειας και αξιοπιστίας.

 

Βιώσιμη, υψηλής απόδοσης ενεργειακή λύση

Σε σύγκριση με τις μπαταρίες μολύβδου- οξέος, οι οποίες είναι λίγο φθηνότερες αλλά υστερούν σε απόδοση και ενέχουν κινδύνους για το περιβάλλον, οι μπαταρίες LiFePO4 αποτελούν καλύτερη και φιλική προς το περιβάλλον επιλογή.

 

Εγγύηση Λειτουργίας

Οι μπαταρίες LiFePO4 της EPEVER καλύπτονται με 3 έως και 5 χρόνια (ανάλογα το μοντέλο), δίνοντάς σας την απαραίτητη ασφάλεια για την αγορά σας.

 

Ευκολία Εγκατάστασης και Συντήρησης

Η διαδικασία σχεδιασμού και εγκατάστασης των μπαταριών της EPEVER δεν απαιτεί πολύπλοκες διαδικασίες.

Με ελάχιστη ανάγκη για τακτικούς ελέγχους ή συντηρήσεις, αυτές οι μπαταρίες είναι ιδανικές για μακροπρόθεσμη λειτουργία, ειδικά σε οικιακές ρυθμίσεις.

 

Ευρείες Εφαρμογές

Η σειρά μπαταριών λιθίου της EPEVER καλύπτει διάφορες εφαρμογές όπως συστήματα backup σε κατοικίες, τροχόσπιτα, κάμπινγκ, ναυτιλιακές εφαρμογές, συστήματα έκτακτης τροφοδοσίας και πολλές άλλες χρήσεις.

Σχεδιασμένη με αξιοπιστία και ανθεκτικότητα, με πολύ λιγότερο βάρος σε σχέση με τις μπαταρίες μολύβδου, είναι φιλική προς το περιβάλλον και απαιτεί ελάχιστη συντήρηση.

 

Δείτε τα μοντέλα και περισσότερες πληροφορίες εδώ.

 

 

Logo EPEVERPV
Image

Επισκεψιμότητα

0001570
Today: 2
Total: 1,570